Altercatii si lovituri de cutit pe o strada din Roznov

0

În ziua de 19 iunie 2012, în jurul orei 10.15, pe o stradă din orasul Roznov a avut loc un conflict între două persoane, una dintre acestea fiind lovită cu un cutit.
Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că în jurul orei 10.15, S. Vlădut, de 24 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, se deplasa împreună cu tatăl său pe o stradă din orasul Roznov. Cei doi l-au observat pe S. Gheorghe, de 27 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt si au traversat strada către acesta. Între S. Vlădut si S. Gheorghe a avut loc un schimb de replici, iar S. Gheorghe i-a aplicat lui S. Vlădut două lovituri de cutit, în zona abdominală. În urma altercației, S. Gheorghe a fugit spre sediul Poliției orașului Roznov, fiind urmat îndeaproape de mai multe persoane printre care și victima. Conflictul dintre cei doi tineri a izbucnit pe fondul unor neîntelegeri mai vechi.
Întrucât în fata Politiei orasului Roznov s-au adunat mai multi membri ai familiilor celor doi tineri, la fata locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului pentru Interventii Rapide Neamt, în vederea prevenirii unor evenimente negative.
A fost solicitată o ambulanță, care l-a transportat pe S. Vlădut la spital, unde a fost diagnosticat cu două plăgi înjunghiate, penetrante regiunea abdominală stânga.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. În functie de nr. de zile de îngrijiri medicale acordate victimei se va face încadrarea juridică si cu privire la agresiune.

Source: Roznov -Ziar PN

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate