Sâmbătă, 23 martie, la Piatra-Neamț se desfășoară „Marșul pentru viață 2019”

0

A IX-a ediţie a „Marşului pentru viaţă” va avea loc sâmbătă, 23 martie, în Piatra-Neamț şi în alte apro­xi­mativ 500 de localităţi din ţară şi din Republica Moldova.

Marșul din acest an se desfășoară sub deviza „Unic din prima secundă”

În Piatra-Neamț, „Marșul pentru viață 2019” este organizat de Biroul Pro Vita Protopopiatul Piatra-Neamţ și Biroul Pro Vita Protopopiatul Roznov.

Procesiunea „Marşul pentru viaţă 2019–Unic din prima secundă” va începe la ora 13:30, pe următorul traseu: Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” Mărăţei I – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău – Biserica „Sfântul Ioan Domnesc” .

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de manifestări pentru pro­mo­varea vieţii, precum dezbateri, lansări de carte, proiecţii de film, ateliere de creaţie sau crosuri, luna martie fiind declarată de unele organizaţii neguvernamentale „Luna pentru viaţă”.

Marșul pentru viață este o mișcare globală apolitică și neconfesională, care a început în 1974 în SUA, la Washington D.C. Aici și la Lima, în Peru, participă anual sute de mii de mani­festanți, iar în orașe ca Paris și Roma participă zeci de mii.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate