Ce pățesc niște localnici din Săvinești din cauza unei persoane cu probleme de comportament

Pe adresa redacției am primit niște imagini video de la un localnic vizibil deranjat de comportamentul deviant al unui vecin cu probleme. Întrucât este clar că persoana respectivă are nevoie de sprijin de specialitate, nu putem face prea multe acuzații la adresa „făptuitorului”.

Cu toate acestea, imobilul în care locuiesc mai multe familii este afectat de această persoană cu probleme.

Persoana care ne-a sesizat cazul declară următoarele:

Face ce vrea în Săvinești fără să ia cineva măsuri. Deranjează ori de câte ori are chef pe toată lumea, urlă, țipă indiferent de oră și își mai arată și organele intime la toată lumea fără să țină cont că mai sunt și minori în preajmă, iar limbajul folosit este greu de reprodus. Deși au fost nenumărate sesizări la autorități nu a făcut nimeni nimic, nu plătește amenzile primite, nu face munca în folosul comunității etc.”.

Nu este în competența noastră să soluționăm acest caz, însă, la fel ca și în cazul Gabriel (click aici), tot din Săvinești, se pare că autoritățile sunt depășite de situație. Nu putem decât să semnalăm nemulțumirile oamenilor în speranța că se va găsi un spațiu specializat în care aceste persoane să poată fi internate și să primească un sprijin, pentru a nu mai deranja comunitatea și, desigur, pentru a avea niște condiții de trai mai bune, sub supraveghere. Cel mai probabil unii dintre ei au familii, însă din câte se pare, deși ar trebui, legal, să aibă un aparținător sau o altă persoană care să îi îngrijească și să îi supravegheze, acest lucru nu se întâmplă.

Ce pățesc niște localnici din Săvinești din cauza unei persoane cu probleme de comportament

Ce pățesc niște localnici din Săvinești din cauza unei persoane cu probleme de comportament

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Marţi, 12 martie 2019

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate