Zeci de cadre medicale din Neamț sunt un real pericol pentru pacienți

0

Un subiect de care evită toată lumea să vorbească, dar trebuie adus în atenția publică: Zeci de cadre medicale din Neamț sunt un adevărat pericol pentru viața pacienților.

Plecând de la o investigație jurnalistică prin care am vrut să aflăm unde se blochează toate intențiile de a implementa sisteme de pontaj electronic în spitalul din Piatra-Neamț, am descoperit ceva incredibil. În anul 2021 sunt cadre medicale care refuză, din motive religioase sau de conspirații oculte, orice tehnologie care are cipuri, adică și majoritatea metodelor moderne de investigare și tratare a bolnavilor. Credința acestor cadre medicale contravine clar meseriei pe care o practică și lucrurile merg până la limita incredibilului. Zeci de cadre medicale sunt așa de habotnice în treaba aceasta contra cipurilor, încât refuză să folosească cardurile bancare și ridică salariile în bancnote de la casieria spitalului.

În principiu, nu avem absolut nimic contra celor care cred că ”card” scris invers înseamnă ”drac” și refuză cipurile sau vaccinurile ca fiind semnele satanei. E credința lor și nu o judecăm, doar că dacă credința îți interzice să tragi cu arma nu te angajezi la armată, dacă credința îți interzice să bei nu te angajezi degustător la cramă, dacă credința îți interzice cipul și vaccinul nu te face cadru medical. E atât de simplu. Fă o meserie care să nu intre în conflict cu credința ta.

Din păcate, aceasta este realitatea în care trăim sau în care murim cu zile prin spitalele patriei unde nimeni nu vrea să vadă că există cadre medicale care din habotnicie pun în pericol viața și sănătatea pacienților.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate