Vlad Ciurea este noul subprefect al județului Neamț

0
????????????????????????????????????

Luni, 5 septembrie, la sediul Palatului Administrativ a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect de Neamţ, Vlad Ciurea.
Până la numirea sa în noua funcție, domnul Vlad Ciurea a fost comisar şef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Neamț.

Noul subprefect are 36 de ani și este absolvent al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (specializarea Tranzacții Economice Internaționale) din cadrul Universității ” Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Comunicat de presă Instituția Prefectului – județul Neamț

Astăzi, 5 septembrie a.c., la sediul Palatului Administrativ a avut loc, învestirea domnului Vlad Ciurea ca subprefect al judeţului Neamţ, numit în această funcţie prin HG nr 612/31.08.2016.

Învestirea a fost făcută de prefectul judeţului Neamţ, Niculina Dobrilă. La această acţiune au mai fost prezenţi conducerea Consiliului Judeţean, directorii serviciilor publice deconcentrate, şefii de structuri din Instituţia prefectului.

Deschiderea a fost făcută de prefectul judeţului care a dat citire hotărârii de Guvern, de numire a noului subprefect, după care, domnul Vlad Ciurea a depus jurământul.

La final, în calitate de subprefect al judeţului Neamţ, Vlad Ciurea în discursul său a adus mulţumiri pentru numire şi a transmis mesaje, atât pentru administraţia publică cât şi pentru cetăţeni:

„Sunt onorat de încrederea acordată de domnul Prim ministru prin desemnarea mea în funcția de subprefect, căruia îi mulţumesc. Înţeleg pe deplin responsabilitatea acestei numiri. Vin în această funcţie cu experienţa acumulată atât din mediul privat cât şi din funcţia publică de comisar şef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Nord Est Iaşi , de membru al Colegiului prefectural şi al Comisiei de Dialog Social. Îmi asum responsabilitatea funcţiei şi voi susţine toate măsurile ce pot conduce la dezvoltarea judeţului. Pentru aceasta mă bazez pe colaborarea cu doamna prefect, cu toate instituţiile statului şi cu partenerii de dialog social. De altfel, printre principiile care mă guvernează se numără profesionalismul, respectarea legii, orientarea către cetăţean, eficienţa şi transparenţa. Şi nu în ultimul rând, transmit mesajul către cetăţeni asigurându-i că uşa mea va fi mereu deschisă pentru toate problemele ce ţin de Instituţia prefectului pe care, în limitele competenţelor legale, voi încerca să le rezolv !”

Învestirea noului subprefect o puteți urmări în materialul atașat mai jos

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate