Vali Puică s-a supărat și mai candidează o dată pentru funcția de primar la Borlești

Vizibil deranjat de comentariile răutăcioase ale unor internauți puși doar pe scandal, primarul comunei Borlești, Vali Puică, a anunțat că va mai candida pentru un mandat.

Pentru cei care încă temători se întreabă, răspunsul meu este: DA! VOI CANDIDA ȘI ANUL ACESTA. Dar deocamdată muncim. Indiferent de vreme. Muncim și avem rezultate. Decolmatarea și regularizarea amonte și aval, albia pârâului Măstăcănoasa, podul de pe drumul județean DJ 156 Ruseni.”, a transmis Vali Puică pe pagina sa de socializare.

Amintim că Vali Puică este primarul de comună care a atras și obținut finanțare la cele mai multe proiecte dintre toți primarii de comune din Neamț. S-a investit în mandatul său în comuna Borlești mai mult decât au investit toți primarii dinaintea lui la un loc de la Revoluție și până în prezent.

Cu așa realizări, Vali Puică va fi imposibil de învins corect de orice alt candidat sau coaliție politică. Singura șansă să fie scos de la primărie este să i se găsească un nod în papură și să nu fie lăsat să candideze și, din păcate, sunt oameni care fac tot posibilul să îl scoată din cursa electorală.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate