Vali Puică, președintele PSD Borlești: „Știu că acest Guvern va fi unul din cele mai performante din ultimii 30 de ani”

0

Guvernul Ciolacu a primit votul favorabil a 290 de parlamentari, iar ceremonia de învestire a avut loc joi, 15 iunie, la Cotroceni. Într-o declarație plină de încredere, președintele PSD Borlești, Vali Puică, a subliniat că miniștrii PSD vor aduce stabilitate și sustenabilitate, punând în aplicare o agendă de dezvoltare pentru toate comunitățile din România.

În declarația sa, președintele PSD Borlești și-a exprimat încrederea că acest guvern va fi unul dintre cele mai performante din ultimii 30 de ani. În același timp, a subliniat angajamentul partidului de a lua cele mai bune măsuri în beneficiul cetățenilor români.

„Guvernul Ciolacu a fost învestit cu 290 voturi “PENTRU” de plenul reunit al celor două camere și a depus jurământul de credință, preluându-și astfel, fiecare ministru, portofoliile. Miniștrii PSD vor oferi stabilitatea și sustenabilitatea tuturor măsurilor, programelor și proiectelor de care România și fiecare cetățean și le dorește a fi puse în aplicare, a genera progres în toate comunitățile. Știu că acest Guvern, condus de Prim-ministrul, Marcel Ciolacu, va fi unul din cele mai performante din ultimii 30 de ani! PSD a luat întotdeauna cele mai bune măsuri pentru români! Mult succes!”, a declarat președintele PSD Borlești, Vali Puică.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate