Ușa președintelui Consiliului Județean, deschisă oricând, pentru cetățenii nemțeni

0
????????????????????????????????????

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a avut o săptămână în care în fiecare zi a participat la foarte multe activități prin care a urmărit să afle problemele instituției a cărei conducere a obținut-o prin votul nemțenilor și să realizeze o listă a priorităților pentru perioada următoare, astfel încât legislativul nemțean să funcționeze la parametri normali.

Președintele Ionel Arsene a programat întâlniri de lucru în cadrul cărora a discutat cu șefii direcțiilor din cadrul Consiliul Județean, pentru a afla care sunt proiectele începute și aflate în derulare, precum și problemele curente din instituție.

De asemenea, a avut o întâlnire și cu reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, în care a primit informațiile necesare pentru a se putea iniția și derula o multitudine de proiecte de interes pentru județ. Nu în ultimul rând, Ionel Arsene a cerut o radiografie a proiectelor tehnice și a studiilor de fezabilitate realizate în timp, dar care nu au mai ajuns să fie transpuse în practică.

Alte probleme organizatorice care au fost abordate în această săptămână de către conducerea Consiliului Județean se referă la programul de audiențe, atât al președintelui Ionel Arsene, cât și al vicepreședinților Ion Asaftei și Laurențiu Dulamă.

A fost o săptămână în care în fiecare zi am avut diverse probleme de rezolvat. Mesajul care vreau să ajungă la fiecare cetățean este că ușa de la cabinetul președintelui Consiliului Județean Neamț va fi permanent deschisă pentru nemțeni. Am stabilit un program pentru audiențe, atât al meu, cât și al colegilor vicepreședinți, care se regăseșe și pe site-ul Consiliului Județean, dar asta nu înseamnă că, dacă vreun nemțean va ajunge la instituție cu vreo problemă în afara programului de audiențe, nu va fi primit pentru că nu va fi în graficul oficial.

De asemenea, sunt foarte interesat de studiile de fezabilitate și de proiectele tehnice la care s-a lucrat de-a lungul anilor, începând cu 2008, și care, din diferite motive, au rămas prin sertare. Vreau ca împreună cu specialiștii din instituție să găsim soluții să le reactualizăm, să le adaptăm legislației actuale și să le scoatem de prin cele bibliorafturi, pentru a deveni baza unor proiecte viitoare“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Specialiștii din instituție pregătesc, începând de zilele acestea, documentele în baza cărora să se realizeze proiectele de hotărâre care să intre în dezbaterea consilierilor județeni în ședința ordinară a acestei luni, care va avea loc în jurul datei de 27 iulie.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate