Un bărbat din Piatra-Neamț, „anesteziat” de alcool, a incendiat anexa unei bătrâne

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un bărbat de 33 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de distrugere.

La data de 12 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 82 de ani cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a incendiat mai multe obiecte din curtea locuinței sale.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, fiind identificat un bărbat de 34 de ani, din Piatra-Neamț, care a fost condus la sediul poliției .

În urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcolice , cel în cauză ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței persoanei vătămate și folosindu-se de o brichetă ar fi incendiat o anexă aflată în vecinătatea imobilului .

Incendiul izbucnit a fost lichidat la scurt timp de către un bărbat de 33 de ani, care a observat cele întâmplate.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de distrugere.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive .

Sursa: IPJ Neamț

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate