Tun de 20.000 de euro, la Zănești – În urma perchezițiilor un bărbat a fost arestat

0

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul unei femei, în vârstă de 41 de ani, din Zănești de unde ar fi sustras suma de 17.300 de euro și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

La data de 10 iulie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț, cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Roznov au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în Săvinești, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea faptei.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe terminale mobile, tablete și cartele SIM.

Față de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Săvinești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 11 iulie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate