TROLEIBUZUL SA: Autobuze noi, măriri de salariu și reintroducerea tichetelor pentru angajați (VIDEO)

0
captură video

În cadrul unui interviu acordat publicației noastre, Directorul General al companiei SC Troleibuzul SA, Sauciuc Cristian, a prezentat câteva noutăți legate de planurile societății pentru acest an. De la autobuze noi, până la recompensarea angajaților, firma își propune „să fie pe picioarele ei, cu mijloace de transport moderne și cu angajați mulțumiți.”

„Societatea Troleibuzul merge, n-aș putea spune foarte bine, dar bine. Suntem pe un trend ascendent din punct de vedere financiar, s-au rezolvat toate problemele, inclusiv datoriile către ANAF. Suntem bine, Societatea Troleibuzul este o societate care, cel puțin anul acesta va demonstra că e o societate pe picioarele ei, bineînnțeles cu ajutorul Consiliului Județean. (…) Odată cu venirea autobuzelor electrice, sperăm noi din septembrie, să putem fi din ce în ce mai competitivi.”, a transmis Cristian Sauciuc.

Robert Iosub, Redactor-șef Ziar Piatra Neamț: „Am văzut că ați mai cumpărat câteva autobuze. Ce ne puteți spune?

„Da, anul trecut au fost cumpărate două autobuze, un MAN și un Mercedes, anul acesta am mai cumpărat, chiar acum două-trei săptămâni, trei autobuze (trei Mercedes-uri). Se defectează multe autobuze pe care le avem în curte astăzi și pentru a putea oferi cetățenilor un transport public în orare și pentru a efectua cursele, mai avem nevoie de niște autobuze.

Au fost două autobuze casate anul acesta, încă trei au fost casate anul trecut, care aveau deja două milioane de kilometri., adică foarte mult și atunci încercăm să îmbunătățim parcul pe care îl avem astăzi la dispoziție.”, a mai transmis acesta.

Întrebat ce se va întâmpla cu aceste autobuze după ce vor veni cele electrice, Directorul General al Troleibuzul SA a răspuns:

„(…) Cele electrice sunt doar pentru Orașul Piatra Neamț, celelalte vor fi folosite pe comunele limitrofe. (…) Cu siguranță vom mai îmbunătăți parcul pentru ca cetățenii care merg astăzi cu firma SC Troleibuzul să fie mulțumiți de condițiile și de transportul public. E normal să se întâmple așa pentru că societatea trebuie să crească și poate să crească doar prin reinvestirea profitului.”

Potrivit acestuia, și angajații vor fi recompensați pentru munca depusă: „Salariile o să crească anul acesta, chiar în primăvara asta, sper să pot da iarăși bonurile care le-au fost luate în 2018, adică societatea să fie pe picioarele ei, cu mijloace de transport moderne și cu angajați mulțumiți.”

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate