Spitalul Mobil AUR ajunge în județul Neamț, oferind acces la analize și consultații gratuite în comunitățile locale

0

Cu bucurie și entuziasm, județul Neamț primește vestea că spitalul mobil AUR va ajunge în zonă, oferind servicii medicale esențiale în comunitățile rurale. Programul caravană va deservi mai multe locații, facilitând accesul la analize și consultații medicale gratuite pentru locuitorii din județ.

În perioada 10-11 iulie, spitalul mobil va fi amplasat în satul Români, comuna Români, oferind astfel oportunitatea comunității locale de a beneficia de servicii medicale de calitate. Acest eveniment va fi urmat de vizite în alte două locații importante: comuna Crăcăoani, în zilele de 12-13 iulie, și satul Poiana Teiului, comuna Poiana Teiului, în zilele de 14-15 iulie.

Beneficiile acestei inițiative sunt remarcabile, deoarece cetățenii din comunele respective vor avea acces la analize și consultații medicale gratuite, eliminând barierele financiare și geografice în ceea ce privește îngrijirea sănătății. Spitalul mobil AUR aduce servicii medicale esențiale mai aproape de locuitorii din mediul rural, reducând necesitatea deplasării în centrele urbane pentru a primi îngrijire.

Este un moment deosebit pentru județul Neamț, deoarece comunitățile rurale au ocazia de a beneficia de aceleași servicii medicale de calitate ca și cele disponibile în orașe. Spitalul mobil AUR reprezintă un partener de încredere pentru îngrijirea sănătății și un exemplu elocvent de colaborare între autorități și instituții medicale.

Locuitorii din aceste comunități sunt încurajați să profite de această oportunitate unică de a-și verifica starea de sănătate și de a primi consultații de specialitate. Serviciile medicale gratuite oferite de spitalul mobil AUR sunt un pas important către îmbunătățirea accesului la îngrijirea sănătății și promovarea sănătății în comunitate.

Încurajăm toți locuitorii județului Neamț să participe la această caravană medicală și să se bucure de beneficiile oferite. Este un pas semnificativ în asigurarea unei îngrijiri medicale mai bune și în creșterea calității vieții în comunitatea noastră.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate