„Sărbătoarea Colegiului Național „Gheorghe Asachi“, pepiniera de cadre didactice din județul Neamț” (Adrian Niță)

0

La data de 11 noiembrie a avut loc Sărbătoarea Colegiul Național „Gheorghe Asachi” – 110 ani, la care a participat și Prefectul Județului Neamț, domnul Vasile Adrian Niță, care a ținut să felicite întregul colectiv al cadrelor didactice pentru munca depusă în toți anii de activitate. Acesta a felicitat și elevii, dar nu a uitat nici de părinți, transmițându-le mulțumiri pentru toată implicarea.

Am onorat cu deosebită plăcere invitația doamnei director, Constanța Chelaru, de a participa la sărbătoarea Colegiului Național „Gheorghe Asachi“, pepiniera de cadre didactice din județul Neamț.

Vă felicit, doamnelor și domnilor profesori, pentru continua dumneavoastră sârguință, astfel încât elevii „Liceului Pedagogic“ din Piatra-Neamț, așa cum este cunoscut datorită tradiției și profilului său de bază, au rezultate deosebite în cadrul examenelor naționale.

Dragi elevi, oricare v-ar fi profilul, să fiți mândri de școala voastră! Aveți privilegiul de a aparține comunității normaliste și de a vă bucura de un statut special pe paleta învățământului nemțean. Vă doresc să țineți stindardul sus și să trăiți toată viața cu mândria de a fi absolvent de Asachi.

Folosesc prilejul sărbătorii dumneavoastră pentru a-i felicita și pe părinții elevilor acestui colegiu, pentru că într-un fel sau altul aparțin marii familii „CN GA“!

La mulți ani, Colegiul Național „Gheorghe Asachi“! La multe generații de absolvenți care vor ajunge în cancelariile școlilor din județ și din țară și în sălile de clasă, unde vor preda celor mici.”, a transmis Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate