Sărbătoare în Comuna Borlești: Manifestări Culturale și Artistic-Educative în agendă pentru 19-20 August 2023

0

Spiritul de comunitate și bucuria revin în prim-plan în Comuna Borlești, unde conducerea Primăriei, alături de reprezentanții Consiliului Local, pregătesc cu entuziasm evenimentele anuale dedicate sărbătorii locale. În parteneriat cu Consiliul Județean Neamț și Centrul de Cultură și Arte Carmen Saeculare din Piatra Neamț, manifestările culturale și artistice vor avea loc în zilele de 19-20 august 2023.

Primarul Comunei Borlești, George Mutu, subliniază importanța păstrării tradițiilor locale și aducerii de momente de bucurie în sufletele locuitorilor. „Prin organizarea acestor activități diverse și atractive, ne propunem să sărbătorim comunitatea noastră într-un mod special și să aducem momente de relaxare și bună dispoziție în rândul cetățenilor noștri”, a declarat Primarul.

În vederea asigurării unei organizări impecabile, antreprenorii locali, meșteșugarii și meșterii populari sunt încurajați să se înscrie pentru a participa la eveniment. Cererile pot fi depuse la sediul Primăriei Borlești sau prin e-mail la adresa [email protected] până la data de 16 august 2023. „Dorim să punem la dispoziție spațiul necesar fiecărui solicitant, astfel încât să putem oferi o experiență autentică și variată participanților”, a subliniat Primarul.

În plus, pentru tinerii entuziaști din comuna Borlești, se va organiza și o competiție de Minifotbal. Echipele formate din 5 jucători sunt invitate să participe, cu condiția ca aceștia să provină din comuna Borlești. Înscrierile pentru competiție pot fi făcute până pe data de 13 august 2023, la sediul Primăriei Borlești, prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon, inclusiv prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Primăriei.

Primarul George Mutu a transmis mulțumiri locuitorilor și partenerilor pentru sprijinul și interesul acordat. Toți sunt invitați cu căldură să participe la evenimentele pregătite cu drag pentru a sărbători împreună spiritul comunității din Borlești.

Pentru mai multe informații și actualizări, vă rugăm să urmăriți pagina oficială de Facebook a Primăriei Comunei Borlești.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate