Sara Stroici, interpretare de excepție la lansarea PACT

0
sara

Duminică, 6 martie 2016, a avut loc la Central Plaza Hotel din Piatra-Neamț lansarea proiectului politic PACT pentru România în județul Neamț. PACT reprezintă o platformă a tinerilor – nu atât ca vârstă, cât mai ales ca spirit – bazată pe profesionalism, acţiune, comunitate şi transparenţă ce militează pentru responsabilizarea şi implicarea cetăţenilor în formularea şi punerea în practică a soluţiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic şi axat pe nevoile comunităţii.

În cadrul evenimentului, violonista Sara Stroici a avut un moment artistic de excepție. Fiică a profesorilor de muzică Lucica și Adrian Stroici, masterandă a Universității de Arte „George Enescu“ și membră a formației Artes Quartet, Sara Stroici ne-a obișnuit cu talentul și dăruirea sa în muzică. După ce a suferit multiple traumatisme în urma unui grav accident rutier care păreau să-i amenințe cariera de violonistă, iată că Sara s-a refăcut miraculos și reușește să ne încânte în continuare cu intepretări de excepție la vioară.

Sara lucrează ca profesor de vioară la Colegiul Național de Artă ”G. Apostu” din Bacău și la Liceul de Arte ”Victor Brauner” din Piatra-Neamț. A început studiul muzicii cu părinții ei și cântă la vioară de la 5 ani. A fost nominalizată recent la Gala Modele Feminine, secțiunea Artă-Cultură.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate