S-a ales praful de proiectele Consiliului Județean Neamț

0

În ședința ordinară de astăzi a Consiliului Județean a fost supus la vot proiectul de hotărâre ce prevedea contractarea unui împrumut de 100 milioane de lei. În urma dezacordurilor politice dintre consilieri, acesta nu a fost aprobat, astfel proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere din județul nostru (începute în anii trecuți) nu vor putea fi finalizate nici în acest an.

Opoziția toxică PNL-USR PLUS din Consiliul Județean îi urăște pe nemțeni!

Am condus astăzi ședința ordinară a Consiliului Județean, în cadrul căreia am aprobat, pe lângă diverse proiecte care vizează bunul mers al județului, și contractarea unei finanțări în valoare de 100 milioane de lei, bani cu care vom putea continua proiectele de modernizare a Neamțului.

Am crezut că odată cu terminarea campaniei electorale, în Consiliul Județean nu se va mai face politică de partid, ci pentru nemțeni. Din nefericire, liberalii și aliații lor de la USR-PLUS demonstrează cât de mult urăsc acest județ. De aproape 2 ani, de când guvernează, județul nostru nu a primit niciun leu pentru dezvoltare, ba, mai mult, au fost tăiați fără niciun regret, 520 milioane de lei, bani cu care am fi rezolvat multe dintre problemele județului. Deși am discutat personal cu liderii celor două formațiuni și mi-au promis că vor sprijini construirea noului spital județean prin PNRR, nu au făcut nimic în acest sens. Avem banii necesari pentru studiul de fezabilitate de la fostul Guvern PSD și tot ce era de făcut consta în includerea obiectivului în programul depus la Bruxelles.

Astăzi, ne-au demonstrat încă o dată ticăloșia care îi caracterizează și disprețul față de cei 500.000 de nemțeni, întrucât s-au opus contractării de către Consiliul Județean a împrumutului de 100 milioane de lei, destinat finalizării unor obiective de investiții din domeniul infrastructurii rutiere. Banii sunt necesari pentru investiții deja începute și care trebuie terminate, pentru a se evita deteriorarea lor.

Timp de 4 ani, în primul mandat de președinte, nu am făcut niciun împrumut, ci am achitat datoriile făcute de către predecesorii mei. Cu toate acestea, am reușit să facem investiții promise de politicieni timp de 30 de ani, care nu au fost realizate până la mine.

Este josnic ceea ce faceți, domnilor consilieri PNL – USR-PLUS! Puneți bețe în roate proiectelor de dezvoltare a Neamțului, în condițiile în care nu ați ajutat cu nimic acest județ!”, a transmis Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate