România a pierdut 8 miliarde de euro și a furat 4

0
Banii-trimiside-romanii-

Cu multă competență, guvernele ce s-au perindat pe la conducerea României în ultimii 8 ani au reușit performanța de a pierde 8 miliarde de euro, bani pentru care România ar fi trebuit să facă proiecte ca să-i ia.
Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că s-au pierdut 8 miliarde, din celelalte 20 miliarde venite pe diverse proiecte, pentru 4 miliarde există deja dovezi că s-au furat și încă nu s-au terminat toate anchetele, deci cele 4 miliarde furate se pot transforma oricând în 8.
La un calcul estimativ și subiectiv, dacă jumătate din acești bani s-au sifonat la nivel central și jumătate în județe, împărțind 2 miliarde la numărul de județe rămase ar ieși cam 45 milioane de euro în 8 ani, la nivelul județului Neamț sau mai precis aproximativ 6 milioane de euro pe an.
Dacă instituțiile statului au sau nu dreptate cu aceste estimări e o întrebare la care poate răspunde oricine numai aruncând o privire și observând în ce hal s-au putut îmbogăți unii în acești ani.
Opinia noastră, din ce vedem zi de zi, este că pe lângă cele 6 milioane de euro bani europeni, în acest județ se mai sifonează anual cel puțin încă 10 milioane de euro din resurse bugetare.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate