Rezultatele elevilor din județul Neamț la Evaluarea Națională 2016

0
????????????????????????????????????

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2016 au aflat vineri, 1 iulie, rezultatele provizorii de la examen. Acestea sunt afișate atât la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul edu.ro.

Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestaţii tot astăzi, 1 iulie, între orele 16:00 – 20:00, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 5 iulie.

În perioada următoare (8-12 iulie), părinţii şi elevii vor completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar pe 19 iulie are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2016 – 2017.

În data de 20 iulie va avea loc afişarea în şcolile gimnaziale a rezultatelor, adică a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

De asemenea, în perioada 21-29 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

În județul Neamț fost înregistrată o singură medie de 10: eleva Ignat Miruna Mihaela (Colegiul Național „Roman Vodă”)

REZULTATELE ELEVILOR DIN JUDEȚUL NEAMȚ

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate