Rezultatele elevilor din județul Neamț la Evaluarea Națională 2016

0
????????????????????????????????????

Absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2016 au aflat vineri, 1 iulie, rezultatele provizorii de la examen. Acestea sunt afișate atât la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul edu.ro.

Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestaţii tot astăzi, 1 iulie, între orele 16:00 – 20:00, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe 5 iulie.

În perioada următoare (8-12 iulie), părinţii şi elevii vor completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu, iar pe 19 iulie are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2016 – 2017.

În data de 20 iulie va avea loc afişarea în şcolile gimnaziale a rezultatelor, adică a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în liceele din judeţ.

De asemenea, în perioada 21-29 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

În județul Neamț fost înregistrată o singură medie de 10: eleva Ignat Miruna Mihaela (Colegiul Național „Roman Vodă”)

REZULTATELE ELEVILOR DIN JUDEȚUL NEAMȚ

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate