Radu Firăstrău, directorul CAS Neamț, a fost demis din funcție, ocazie cu care a dat o lecție tuturor politicienilor nemțeni

0
CAS

La instaurarea în fruntea CAS Neamț, Radu Firăstrău a semnat un contract de management prin care își asuma îndeplinirea unor indicatori de performanță. Pentru că se apropie perioada electorală și guvernul e de stânga, acesta a decis să scape de toți directorii de CAS de prin țară care au fost puși din partea PNL pe vremea când exista USL-ul. Pentru a realiza acest lucru s-au schimbat câteva dintre criteriile de performanță și s-au reanalizat directori de CAS din țară trimițând acasă câteva zeci, majoritatea de dreapta. În acest context și directorul CAS Neamț, care fusese propulsat în funcție de PNL, a fost declarat necompetitiv și scos pe tușă.
Ce este de apreciat la domnul Firăstrău este că nu are de gând să conteste în nici un fel demiterea, deși ar avea toate șansele pentru că una scrie în contractul de management și alta s-a evaluat. Nu face acest lucru pentru că este conștient că a ajuns în funcție cu sprijin politic iar formațiunea care l-a sprijinit nu mai este la putere iar cei care au majoritatea vor acum omul lor în poziția de director al CAS Neamț.
De regulă, la astfel de schimbări, mai toți directorii se zbat într-un mod penibil uitând că au ajuns acolo în urma unor simulacre de concursuri care au avut la bază propulsări pe linie politică.
Cazul domnului Radu Firăstrău, care nu uită de unde a plecat și nu se dă tehnocratul luminii când e vorba să fie schimbat, ar trebui să dea de gândit celorlalți numiți politic care se agață de funcții ca pisica de cuvertură și fac tot felul de bâlciuri ieftine.
Felicitări domnului Radu Firăstrău pentru faptul că nu a uitat cum a ajuns în funcție și a ales să se comporte cu demnitate la eliberarea scaunului de director al CAS Neamț.

Iosub Robert

Post-ul Radu Firăstrău, directorul CAS Neamț, a fost demis din funcție, ocazie cu care a dat o lecție tuturor politicienilor nemțeni apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate