PSD și PNL dau vina unii pe alții în problemele ce țin de alimentarea cu apă a municipiului Piatra-Neamț

0
ipocriti

PSD-ul încearcă să spună pietrenilor că vina este a primarului Dragoș Chitic pentru că nu a aprobat să se spargă o stradă și să se înlocuiască o conductă. Pe cealaltă parte, PNL-ul ne spune că Apa Serv este societate a Consiliului Județean si este controlată de PSD, care poate chiar intenționat creează disconfort oamenilor.
Cu mult respect pentru PSD-iștii și PNL-iștii care chiar vor să facă ceva pentru acest județ sau oraș, considerăm că ambele variante cu care încearcă aceste partide să păcălească pietrenii sunt doar încercări penibile de prostire a electoratului.
PSD-ul a fost partidul care la Neamț a stat preș în fața PDL-ului și a votat orbește tot ce s-a facut la Apa Serv, începând de la majorările anuale de preț și până la subdimensionarea bugetului necesar înlocuirii rețelelor de apă care sunt depășite ca termen de garanție și acum se sparg în fiecare zi. PSD-ul este cel care, în loc să încerce să aducă lucrurile la normal, la Apa Serv s-a gândit încontinuu cum să facă să pună mâna pe conducerea companiei ca să aibă acces la banii acesteia și atât. Deci PSD-ul ar trebui să facă ce a facut și în ultimii 10 ani, adică să tacă, pentru că a participat activ la toate hoțiile din acest județ, începând cu industria care a fost pusă pe chituci, în special de PSD-iști, și terminând cu jafurile recente la care PSD-ul nu doar că nu s-a opus, ci a votat în favoarea hoților.
PNL-ul, în care se ascund acum foștii PDL-iști, a propus, votat și administrat tot dezastrul legat de serviciile de apă și canal din acest județ. Ei au fost în conducerea AGA și CA de la Apa Serv 10 ani, cu excepția ultimilor doi, și nu au schimbat nici măcar un metru de conductă, ci au propus în continuu doar scumpiri ale apei și investiții care au fost executate de firme apropiate PDL-ului. Atât ultimul director, cât și penultimul au fost puși pe funcții de PDL, acum PNL. Chiar pe acest motiv, PSD-ul încearcă în cele mai penibile și incompetente moduri să îl schimbe pe actualul director, pentru că nu e al lor și nu le răspunde la comenzi.
Așadar, cei care tot vă spun că e de vina PSD, PDL sau PNL, să știți că vor doar să vă prostească pentru a vă lua voturile. Toți au participat, mână în mână, la proasta gestionarea a județului și a infrastructurii de apă și canal. Toți au fost abonați la banii de la Apa Serv și toți au executat slugarnic dispozițiile venite de la liderii politici. Niciun consilier județean sau membru prin AGA sau CA de la Apa Serv, indiferent de partid, nu a spus niciodată nimic până acum în prag electoral, pentru că toți au primit indemnizații grase de la ședințe și lucrări sau alte beneficii de genul: angajat neveste sau amante.
Politicienii care acum rup cămașa de pe ei cu astfel de subiecte ne ofensează inteligența și contrazic tot ce am scris noi ani de zile despre aceste probleme. Pentru aceasta, le promitem că nu vom evita să dăm de pământ cu ei, indiferent de partidul din care fac parte, de contractele sau simpatiile pe care le avem cu ei.

În această campanie electorală, ziarpiatraneamt.ro interzice politicienilor locali să fie ipocriți.

Pietrenii vor să audă soluții și să le vadă implementate. De baliverne suntem sătui cu toții, iar de căutat vinovați nu mai căutați vinovați, domnilor politicieni, că ați furat cu toții, mână în mână. Acum aveți ocazia să vă spalați obrazul intrând în normalitate și făcând ceva pentru oameni, nu aruncând cu dejecții unii în alții…

Iosub Robert

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate