Produs de succes în laboratorul Farmaciilor Ardealul, la Neamț: Șampon antimătreață SANODERM

Prima farmacie Ardealul s-a deschis în Piatra-Neamț în luna aprilie a anului 1993. Timpul scurs de atunci și mai ales performantele companiei au transformat astăzi Ardealul în lider al pieței farmaceutice nemtene. 

Considerată de mulți o activitate neprofitabilă și abandonată, activitatea de laborator este în centrul atenției Farmaciilor Ardealul. Ținând de însăși tradiția profesiei de farmacist, activitatea de laborator pune la dispoziția pacienților formule perfect adaptate nevoilor lor, formule care nu sunt disponibile sau nu se pot prepara industrial. Zilnic zeci de preparate magistrale și oficinale pleacă din Laboratoarele Farmaciilor Ardealul spre pacienții care au nevoie de ele.

„Considerăm Laboratorul farmaciei ca fiind una din cele mai importante componente ale farmaciei noastre. În această perioadă, activitatea de laborator farmaceutic este oarecum în umbră pentru că pacienții nu au acces direct acolo și multe farmacii nu mai promovează produsele realizate acolo. Eu cred că în laboratoarele farmaciilor lucrează adevărații profesioniști, farmaciști din mintea cărora, pe lângă rețetele preparate, se nasc adevărate “formule magice”, așa numitele “elaborări” care rezolvă multe probleme de sănătate. Preparatele laboratorului au avantajul de a putea fi adaptate la pacient și la nevoile sale pentru că fiecare pacient în parte are anumite particularități de care noi ținem întotdeauna cont.”, a declarat Ilie Echim, farmacist primar.

Din experiența farmaceutică îndelungată și din dorința de a pune la dispoziția oamenilor produse deosebite, de foarte bună calitate a apărut gama SANODERM de produse proprii, disponibilă acum și în magazinul virtual.

Vă recomandăm să încercați produsul “Șampon Solid Antimătreață” creat în laboratoarele farmaciilor Ardealul din Piatra-Neamț.

Produsul este de consistență semisolidă. Șamponul combate foarte bine mătreața cu doar două utilizări pe săptămână. Laboratoarele Farmaciilor Ardealul au dezvoltat o formulă specială care restructurează scalpul în profunzime și previne reapariția mătreții pe termen lung.

  • Șamponul cremă are o dozare mai ușoară, prezentând o concentrație maxima de antimicotic și antiseboreic
  • Nu conține parabeni și conservanți
  • Parfum testat dermatologic special conceput pentru scalp sensibil
  • Preț competitiv și avantajos față de produsele concurente
  • Conceput și adaptat pentru nevoile pacienților după o rețetă magistrală veche
  • Calitate și eficiență terapeutică validată de către medicii dermatologi și pacienți
  • Existența și utilizarea de către pacienți la recomandarea medicilor și/sau a farmaciștilor de peste 10 ani

Mai multe despre produs aici.

De asemenea, puteți cumpăra de aici gama de produse Sanoderm, cu livrarea prin curierat.Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate