Probleme cu apa în mai multe zone din Neamț astăzi, 26 august

0

Ca urmare a monitorizării continue a calității apei brute captate în scopul potabilizării, din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele 24 de ore, s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig.

Întrucât, în aceste condiții, procesul de potabilizare a apei brute este îngreunat, Compania Judeteana Apa Serv S.A. este pusă în situația neplacută de a întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, astăzi, 26.08.2020, între orele 10.30 – 20.00.

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 26.08.2020 între orele 10,00-13,00 în Comuna Vânători – Neamţ.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe tronson Ştefan cel Mare (între străzile Ion Văcărescu şi Andreescu cu fundăturile Pix, Ursache şi Florilor).

***

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 26.08.2020 în:

  • Oraş Roznov, străzile: Paltinului, Baltagului, Câmpului, Luminii, Magnoliei, Rapsodiei, Viitorului, Gutuiului, Gării şi satul Slobozia, între orele 09,30-15,30
  • Comuna Dumbrava Rosie, străzile: Zimbrului, Dudului, Zorelelor, între orele 09,30-14,00
  • Comuna Grumăzeşti, sat Topolita, strada Investiţiei, intre orele 09,30-12,00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate