Primarul Comunei Borlești onorează tânărul geniu local Matteo Pavel Stan

0

În cadrul Ședinței Ordinare a Consiliului Local desfășurată pe data de 26 octombrie 2023, primarul comunei Borlești, George Mutu, a avut plăcerea de a aduce în atenție o realizare remarcabilă.

Cu această ocazie, a fost invitat un tânăr de excepție, elevul Matteo Pavel Stan, originar din comuna Borlești, care a obținut recent o Medalie de Aur la etapa finală a prestigioasei competiții „International Scientific Research and Innovation Fair”.

Matteo este elev al Colegiului Național Petru Rareș din Piatra Neamț și a impresionat atât juriul competiției, cât și comunitatea locală prin pasiunea și dedicarea sa pentru cercetarea științifică și inovație. La competiția internațională menționată, el a concurat cu alți tineri promițători din întreaga lume și a obținut cea mai înaltă distincție posibilă, Medalia de Aur.

Primarul George Mutu a subliniat importanța susținerii tinerilor talentați și a subliniat angajamentul autorității locale de a sprijini orice astfel de realizare excepțională. „Am ținut, împreună cu colegii consilieri, să îl răsplătim simbolic pentru această performanță și totodată să îi asigurăm pe toți cei care obțin rezultate deosebite la concursuri și olimpiade interne și internaționale, că vor avea parte de tot sprijinul nostru ori de câte ori este posibil,” a declarat primarul Mutu.

De asemenea, el a transmis sincere mulțumiri tuturor cadrelor didactice implicate în educația tinerilor din comuna Borlești, subliniind contribuția lor esențială la succesul elevilor. Totodată, primarul a transmis felicitări călduroase părinților lui Matteo și tuturor celor care sprijină educația și dezvoltarea copiilor din comunitatea lor.

Realizările lui Matteo Pavel Stan sunt cu adevărat remarcabile, iar comuna Borlești se mândrește cu acest tânăr talentat care reprezintă cu cinste spiritul de excelență și inovație din comunitatea lor.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate