Primăria Borlești: Comunicat de presă privind Programul de Casare a Autovehiculelor Uzate

0

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor-Administrația Fondului pentru Mediu a emis următorul comunicat privind Casarea Autovehiculelor uzate:

Administrația Fondului pentru Mediu intenționează să simplifice procedurile de accesare a proiectelor finanțate din Fondul pentru Mediu prin descentralizarea unor programe, cu ajutorul primăriilor care se vor implica direct în analiza și implementarea proiectelor, asa cum este cazul Programului de Casare a Autovehiculelor Uzate.

În acest context, ghidul privind acest PROGRAM va suferi modificări urmând ca sesiunea de lansare să aibă loc în prima parte a anului 2023.

Perioada și modalitatea de depunere a cererilor de finanțare, însoțite de documentația aferentă se vor stabili prin dispoziția președintelui AFM.

„Primăria Borlești s-a arătat interesată de participarea la acest program pentru ca cetățenii să îl poată accesa, în acest sens fiind realizate toate demersurile legale (emiterea unei hotărâri de Consiliul Local și alocarea unei sume de bani care să acopere, pentru început, contravaloarea casării a 50 de autovehicule uzate). Acest program se va desfășura pe parcursul a 2 ani și în urma acestui comunicat emis vom aștepta sesiunea de lansare care va avea loc în prima parte a anului 2023, pentru a continua înregistrarea cererilor din partea cetățenilor.”, a transmis, cu deosebită considerație, primarul Comunei Borlești, George Mutu.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate