Primăria Borlești: ANUNȚ de interes public

0

S.C. TOTAL BUSINESS LAND S.R.L., în calitate de prestator în cadrul contractului nr. 38223/20.07.2022 având ca obiect „Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din UAT Borlești”, vă anunță că din data de 15.11.2022 va demara colectarea documentelor de la cetățeni. Acestea vor fi folosite pentru înregistrarea imobilelor în sistemul de cadastru și carte funciară în mod gratuit.

Cetățenii sunt rugați să pregătească actele de proprietate (Titlu de Proprietate, Extras DE CARTE FUNCIARĂ, Contract de Vânzare-Cumpărare, Certificat de Moștenitor, Act de Partaj, Sentința Judecătorească, Copie după actul de identitate sau, după caz, Certificat de deces) și să le depună la punctul de informare S.C. TOTAL BUSINESS LAND S.R.L. din cadrul Primăriei Borleșt situat la CĂMINUL CULTURAL BORLEȘTI.

Orice informație despre proiect poate fi obținută de la Primăria Borlești, OCPI Neamț și punctul de informare S.C. TOTAL BUSINESS LAND S.R.L. din cadrul Primăriei și call-center S.C. TOTAL BUSINESS LAND S.R.L. sau la responsabilul din zonă, ing. BOTEZATU MARIUS – TEL. 0744534023.

Programul stabilit pentru colectarea datelor va fi de LUNI – VINERI între orele 08.00-16.00.

Pentru cei care nu au posibilitatea în acest interval de timp, reprezentanții firmei vor fi prezenți și sâmbăta la punctul de lucru, în ultima sâmbătă din lună, între orele 08.00-12.00.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate