Presedintele PSD Borlești – un exemplu de urmat

0

Președintele PSD Borlești, Vali Puică, a postat azi pe Facebook, anunțandu-și angajamentul de a ajuta familiile sărace cu mulți copii din satele din zonă, care se confruntă cu condiții grele de trai. Postarea a atras atenția asupra impactului negativ al sărăciei în copilărie și consecințele pe termen lung asupra acestor copii.

Vali Puică a subliniat faptul că copiii proveniți din familii sărace au șanse mai mici de a avea acces la asistență medicală adecvată și de a-și finaliza studiile, iar nutriția precară reprezintă o problemă majoră pentru aceștia. Cu toate acestea, el a subliniat importanța sensibilității și bunătății în fața acestor situații dificile și necesitatea de a interveni atunci când avem oportunitatea.

Împreună cu fiica sa, Petty, președintele PSD Borlesti a reușit să ajute câțiva copii din aceste familii sărace și a fost recunoscător pentru această oportunitate. El a exprimat speranța că acești copii vor avea un viitor mai bun și că vor deveni modele în comunitatea lor și pentru ceilalți prieteni ai lor. Mai mult de atât întâlnirea cu acești copii minunați a fost o experiență emoționantă și bucuria și recunoștința lor l-au înălțat sufletește. El a îndemnat și pe alții să fie buni în acțiunile lor și a remarcat că faptele bune vor vorbi de la sine în comunitate.

Aceasta a fost postarea președintelui PSD Borlesti, Vali Puică, prin care a dorit să evidențieze nevoia de a sprijini familiile sărace și să inspire oamenii să acționeze în sprijinul celor aflați în dificultate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate