Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a câștigat procesul cu A.N.I.

0
presedinte CJ Neamt, Emilia Arcan

Președintele Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a câștigat procesul cu A.N.I. Instanța de judecată a stabilit că doamna Emilia Arcan nu este incompatibilă.
Acesta nu este primul caz în care un politician nemțean câștigă contra ANI, dar de departe a fost cel mai mediatizat, multe voci cerând demisia doamnei Arcan pe acest motiv.
Acum ar trebui ca toți care i-au cerut public vreodată doamnei Arcan demisia sau au criticat-o pe acest motiv, la fel de public să își ceara scuze, pentru ca așa e civilizat.
Oricum, această bătălie cîștigată de doamna Emilia Arcan duce la refacerea multor calcule în politica nemțeană.

„Este o bucurie pentru mine această soluție și, sinceră să fiu, speram să-mi fie favorabilă, pentru că știam în ce situație mă aflu, știam ce documente sunt la dosar! Am mizat pe corectitudinea instanțelor de judecată, dar recunosc, de pe 24 martie, cînd s-a judecat procesul la Curtea de Apel Bacău, și până astăzi, când s-a dat pronunțarea, am acumulat niște emoții, firești, cred eu.
Le mulțumesc avocaților de la Societatea Civilă Profesională de Avocați Mătășel și Mătășel, care și-au dovedit încă o dată profesionalismul, așa cum au făcut-o în foarte multe cazuri“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate