PNL Borlești nu merită votul borleștenilor

0

Mai mult ca în orice comună din Neamț, la Borlești s-au adus o mulțime de bani europeni și de la guvern, s-au făcut proiecte, investiții, grădinițe, străzi și așa mai departe. Comuna Borlești a evoluat în ultimii patru ani cât nu a evoluat în toți ceilalți 30 de ani de la revoluție și până când a ajuns Vali Puică primar.

În toți acești patru ani nu am auzit niciodată ca cineva de la PNL Borlești să fi făcut vreun proiect, să fi adus măcar un leu de la guvern, că doar au guvern de aproape un an. Nu au făcut absolut nimic decât să pună încontinuu bețe în roate primarului Puică și să îl reclame peste tot ca până la urmă să-i găsească un nod în papură ca acesta să nu poată candida.

Este incredibil cu câtă răutate pot gândi liberalii de la Borlești. Dacă vezi că este unul ca Puică care are conexiuni la consiliul județean cu Arsene, la București și aduce bani și investiții pentru oamenii din comună, tu să vrei să îl dai jos doar ca să vii tu la putere și să nu faci nimic și să duci comuna înapoi în epoca de piatra… așa ceva este dincolo de puterea noastră de înțelegere. Parcă i-ar fi votat șefii lor de la partid, nu oamenii pe consilierii PNL de la Borlești.

Sperăm că nu este în Borlești cineva atât de naiv să creadă că dacă ar avea vota un primar liberal acesta ar aduce bani de la Cozmanciuc sau de la Orban. Dacă de patru ani de zile liberalii din consiliul local Borlești nu fac decât să se opună și să bage bețe în roate, crede cineva că vor face altceva următorii 4 ani? Dacă e PNL la guvernare de aproape un an și PNL-iștii din Borlești nu au adus sau nu au făcut nici măcar un proiect de 1 leu, crede cineva că va fi altfel dacă i-ar alege?

Din păcate pentru cei care votează din convingere PNL, la Neamț PNL-ul nu merită. Este un fel de gașcă de interese. De un an de zile de când sunt la guvernare liberalii din Neamț s-au ocupat numai cu pus oameni de-ai lor pe funcții și cam atât. Nu și-au ajutat nici măcar primarii PNL din județ cărora nu le-au dat nici măcar un proiect mic de asfaltat o stradă de 100 metri.

Fiecare e liber să voteze cum vrea el, doar că noi nu recomandăm borleștenilor să voteze cu PNL pentru că 4 ani de zile am văzut numai răutăți și scandal din partea lor. Au pus întotdeauna lupta politică deasupra intereselor oamenilor din Borlești. Nu a contat niciodată că blochează o investiție pentru oameni sau că fac rău comunei. Ei au avut în fața ochilor doar interesul lor politic și lupta politica dictată de la centru contra PSD.

Să nu înțeleagă cineva că luam acum apărarea lui Vali Puică. Are peste 18 ani și se poate apăra singur și are și el defectele și greșelile lui, ca orice om. Doar atragem atenția asupra faptului că la această oră comuna Borlești este localitatea cu cele mai multe proiecte din județ. Rugăm borleștenii să voteze cu cap ca să nu ducă comuna înapoi la stadiul la care era acum 4 ani.

Iosub Robert

dolinex

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate