Pericol public pe drumurile din Neamț – Trei bărbați au fost depistați în flagrant

0

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 06:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, o autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani, din Roznov.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 09:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15, în localitatea Zănești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din județul Galați, având suspendat exercitarea dreptului de a conduce.

În cauză, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul  fără permis de conducere.

***

La aceeași dată, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români, au depistat în trafic, pe DJ 158, în localitatea Români, un scuter condus de un tânăr de 23 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule iar scuterul nu este înmatriculat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate