Pe 25 martie vine Traian Băsescu la Piatra-Neamț

0
mp

La sediul MP din municipiul Piatra-Neamț a avut loc vineri, 11 martie, o conferință de presă la care au participat Laurențiu Dulamă – președinte MP Neamț, Alina Tatomir – secretar executiv MP Neamț, Bogdan Gavrilescu – vicepreședinte MP Neamț și Paul Lăpușneanu – președinte al Organizației de Tineret Piatra-Neamț.

Laurențiu Dulamă a dorit să puncteze că ceea ce se întâmplă la nivel național miroase a blat politic venit dinspre tabăra PSD-UNPR-ALDE-PNL, alianță care se opune proiectelor și propunerilor MP. De asemenea, Laurențiu Dulamă a ținut să menționeze că filiala Neamț a MP se implică activ în proiectul ”Piatra-Neamț, oraș al tinerilor” prin crearea de locuri de muncă, prin îmbunătățirea infrastructurii, a turismului, a școlilor de meserii și a diversificării proiectelor axate pe sport pentru tineri.

Pe data de 25 martie, începând cu ora 17:00, la Cinematograful Dacia, filiala MP Neamț își va prezenta candidații pentru alegerile locale, eveniment la care va participa și domnul Președinte Traian Basescu.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate