„O zi binecuvântată cu bucurii și împliniri, tuturor, alături de cei dragi!” (George Mutu, Primarul Comunei Borlești)

0

Astăzi, credincioșii din întreaga lume sărbătoresc Sfânta Treime, un moment special în calendarul creștin care celebrează misterul divin al unității și iubirii. Această sărbătoare adâncește înțelegerea și contemplarea credinței creștine în Dumnezeu, care se revelează ca Tatăl, Fiul și Sfântul Duh.

„Întru această zi, prăznuim pe însuși Preasfântul și de viață făcătorul și intru tot puternicul Duh, Carele este unul din Treime Dumnezeu…”.

În această zi de sărbătoare binecuvântată, bunul Dumnezeu să vă aducă bucurie și binecuvântări neîncetate, pace în inimă și lumina Duhului Sfânt în viața fiecăruia dintre noi. 🙏

n același timp, această zi este o ocazie deosebită să aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate tuturor învățătorilor de ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI- sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie și mulțumiri pentru contribuția la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil care este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor.

O zi binecuvântată cu bucurii și împliniri, tuturor, alături de cei dragi!”, a transmis Primarul comunei Borlești, George Mutu.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate