Nu îl mai oprește nimeni din inaugurări pe primarul Puică de la Borlești

Aflat la primul mandat de primar al comunei Borlești, Vali Puică a făcut în primul an de mandat cât nu au făcut cei dinaintea lui în 10 ani și în al doilea an cât nu au făcut ceilalți în 20 de ani.

După ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată făcând de la zero o grădiniță în jumătate de an, a reabilitat toate școlile, o parte din drumuri, a extins și refăcut rețele de utilități și multe alte lucruri pe care nimeni nu se aștepta să le poată face cineva.

Acum, parcă nu îl mai oprește nimeni pe acest primar. Marți, 21 mai, la ora 13:00, alături de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, inaugurează căminul cultural din satul Nechit, comuna Borlești, unde îi invită pe toți localnicii cu mic cu mare să se bucure de realizare.

Nici măcar nu i se poate reproșa primarului Puică de la PSD că face această inaugurare pentru că e campanie. Nu. Omul o face ca să nu se aglomereze cu inaugurările pentru că imediat, poate chiar luna viitoare, vine inaugurarea căminului cultural din Borlești care este aproape gata.După ce se termină de inaugurat tot ce se putea face pe învățământ și cultură, numai bine se termină și lucrările la un nou pod pe care îl așteaptă localnicii de 30 de ani. Și nu e vorba de un podeț ca la țară, ci de un pod în toată regula.

eja sunt depuse și aprobate mare parte dintre proiectele pe extinderea rețelei de gaz, iluminat public, o mulțime de asfaltări și multe altele de crapă de ciudă mulți primari de orașe care nu au reușit să facă nici un sfert din ce a făcut Vali Puică, un primar al unei comune din Neamț.

Chiar suntem foarte curioși ce vor face la alegerile de pe 26 mai oamenii din comuna Borlești. Vor fi alături de primarul lor votând PSD și ajutându-l astfel pe primar să prindă curaj politic și să ceară cât mai mult pentru comuna lui?

sursa: Ziar Piatra-Neamţ

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate