Nimic nou. Un alt animal agresat cu brutalitate în România…

0

Acest biped dotat cu rațiune, voință și conștiință, dar pe care nu le utilizează deloc, bătea calul cu bestialitate pentru că acesta nu putea să urce rampa dinspre Chintinici spre podul de la Roznov. Dădea cu așa o sete în cal încât se ridica în două picioare în căruță ca să aibă forță mai mare când lovește bietul animal.

Desigur că nu este un caz singular în satele din Neamț. Unor astfel de oameni ar trebui să li se interzică să mai dețină animale de tracțiune, deoarece este clar că aplică același tratament tuturor ființelor care îi sunt inferioare ca forță fizică și capacitate de apărare. România este încă în epoca de piatră la nivel legislativ în ceea ce privește sancționarea unor astfel de bestii. „Așa e la țară.”, „Calul trebuie bătut”, „Câinele trebuie legat”, „Porcul trebuie tăiat”, ”Nevasta…” etc…

Desigur că poliția nu face nimic, calul e al omului, și… sunt alte cazuri mai grave… Cum ar fi crime, violuri, incendieri… Oare de ce?! Totul pornește de la violență. Păcat că autoritățile nu văd asta.


Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate