Mircea Geoană susține candidații PSRO la alegerile locale din Neamț

0
Untitled-2

La un an de la înființarea Partidului Social Românesc (PSRO), președintele partidului, Mircea Geoană, s-a aflat la Piatra-Neamț, alături de alți reprezentanți de seamă ai organizației politice, pentru a susține candidații în campania electorală. Conform statului partidului, „P.S.RO. promovează o politică bazată pe cinci principii fundamentale: profesionalism, probitate, patriotism, participare și progres. P.S.RO. este un partid de stânga, militează pentru o bună societate, ca bază a unui nou model de țară, în care inițiativa privată și efortul comunității se potențează reciproc.

Aurelia Simionică, candidatul PSRO la primăria municipiului Piatra-Neamț, a declarat în cadrul conferinței de presă de miercuri, 25 mai, la care a participat și Mircea Geoană: „Mesajele pe care le-am transmis eu, dar și candidații noștri din județ au fost mesaje de susținere a PSRO ca ofertă de stânga, sigură, cinstită, sinceră, corectă și în aceeași idee ne dorim să continuăm și campania electorală pentru a avea cât mai mulți votanți. ”Votatul cu inima”, chemarea pe care am dat-o pe Piatra-Neamț, sperăm să producă efectele scontate.

Președintele PSRO, Mircea Geoană, a declarat: „Sunt foarte fericit să fiu astăzi la Piatra-Neamț. E și un moment aniversar pentru tânărul nostru partid. Este un lucru evident că vechile partide din România și-au consumat resursele de competență, de integritate și de administrare. O spunem fără patimă, fără supărare. Există o nevoie obiectivă în societate pentru o transformare, pentru o abordare diferită a modului în care este condusă, administrată o societate în general. Am reușit să creăm la Neamț o echipă în care criteriile noastre de integritate, profesionalism și patriotism se reunesc într-o manieră aproape naturală. România are nevoie de un nou model economic și social. Este ceva strâmb în construcţia economică şi socială a acestei ţări. Dictonul nostru la PSRO este „Soarta surâde celor curajoși”. Este un curaj aproape nebunesc să vrei să te bați cu cei mari… Dacă în câteva zile am făcut la Neamț o echipă atât de puternică împreună cu Liviu Bumbu, Aurelia Simionică și ceilalți din partid, vă garantez că până la parlamentare va face o figură și mai zdravănă.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate