Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a semnat Memorandumul de înțelegere privind dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal

0

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a semnat duminică, 17 martie (în prezența doamnei Viorica Dăncilă, prim-ministrul României), cu E.S. Sultan Ahmed Bin Sulayem, președintele Dubai Ports, Vămii și Zona Liberă și președintele Autorității Maritime a orașului Dubai, Memorandumul de înțelegere privind dezvoltarea infrastructurii de transport intermodal.

„Având în vedere bunele relații, la începutul anului 2019, Constanța South Container Terminal (CSCT) SRL, în care DP World este acționar unic, a extins până în anul 2049 contractul său de închiriere în Portul Constanța.
Este important să menționez că portul Constanța este primul port situat în afara Orientului Mijlociu în care DP World și-a extins, astfel, operațiunile.
Este abia începutul colaborării noastre. Oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite vor avea noi si noi oportunități de business în România.”, 
a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Totodată, Răzvan Cuc și-a arătat speranța că, în baza acestui memorandum, vor fi semnate noi contracte care vor însemna atât afaceri durabile pentru oamenii de afaceri din Emiratele Arabe Unite, dar și noi locuri de muncă și șanse de dezvoltare pentru România.

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate