Locuri de muncă pentru persoanele calificate în diverse meserii care doresc să lucreze în Germania

0
germania

Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele calificate în diverse meserii care doresc să lucreze în Germania

Eures România dispune de 40 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la București în data de 24 martie 2016. Companiile Europa Park și McDonald’s oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar (10 posturi), barman (10 posturi), bucătar (10 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (10 posturi).
Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala încheiată, cu/fără experienta îndelungată în domeniu și cunoștințe bune de limba germana (nivel B1). Pentru posturile de bucătar, candidații trebuie sa aibă calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, precum și cunoștințe de limba germană, nivel A2.
Angajarea se face pe o perioada de 8-9 luni, cu posibilitatea prelungirii contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1800 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar și barman 1900-2400 euro brut/lună pentru posturile de bucătar și de 1400 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem. Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe

De asemenea, Eures România mai dispune de 35 de posturi pentru muncitori calificați în diverse meserii, care doresc sa lucreze în Germania, pentru ocuparea cărora se va organiza selecție la Sibiu, în perioada 22-23 martie 2016. Angajatorii germani reprezentați de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG-MAG, WIG (7 posturi) lucrător calificat în producție – industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi).
Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană – nivel B1.
Salariul oferit este de 8,80-11,88 euro brut/oră, conform contractelor de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Persoanele cu domiciliul în județul Neamț, care corespund cerințelor care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamț la nr de telefon 0233/743848, 0233/219514 sau la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Piatra Neamț, str. Mihai Eminescu nr 37, pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

– copie act de identitate sau paaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate