Lista cu școlile particulare acreditate va fi afișată la avizierul inspectoratului

0
am123

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti să asigure informarea părinţilor cu privire la lista actualizată a unităţilor de învăţământ preuniversitar particular acreditate/autorizate din fiecare judeţ şi din Capitală.
Astfel, pentru formarea corecta a parintilor, inspectoratele scolare vor colabora cu Agenția Româna pentru Asigurarea Calității în Învățămăntul Preuniversitar (ARACIP) pentru a furniza o imagine la zi a acestor informații.

Lista va fi elaborată într-un format accesibil publicului larg şi va fi afişată atât la avizierele inspectoratelor şcolare judeţene, cât şi pe prima pagină a site-urilor inspectoratelor şcolare/instituţiilor conexe.

Inspectoratele şcolare judeţene/ISMB vor disemina sistematic şi cât mai activ aceste informaţii, astfel încât părinţii să aleagă în cunoştinţă de cauză o unitate de învăţământ preuniversitar acreditată/autorizată şi să aibă toate datele necesare în legătură cu statutul acestor şcoli.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate