Larisa Elena Timofte, artist în devenire

0

Se numeşte Larisa Elena Timofte, are aproape 16 ani şi este din comuna Tazlău, judeţul Neamţ. În prezent este elevă al Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, având ca profil filologia. Din toamna anului 2014, urmează cursurile de canto popular, în cadrul Şcolii Populare de Arte al Centrului Cultural Neamţ „Carmen Saeculare”.

Primele taine ale cântecului popular, le-a descoperit îndrumată fiind de către prof. Maria Ţifrea, iar în prezent este în al treilea an de studiu, la clasa prof. Georgiana Şerban Axinte. A participat la diverse concursuri de profil, atât pe plan local cât şi la nivel naţional, unde a obţinut numeroase premii şi distincţii. Repertoriul reprezintă în general zona Moldovei, are câteva melodii proprii şi peste o sută de melodii ale interpreţilor deja consacraţi.

Dintre aceşti artişti, idolul şi modelul ei în viaţă, este doamna Viorica Macovei, cu care a şi interpretat în duet câteva melodii. În viitorul apropiat, are în proiect lansarea unei noi melodii proprii, iar pe termen lung, doreşte să urmeze cursurile Academiei de Poliţie, şi bineînţeles, în paralel să continuie ascensiunea în domeniul muzicii populare.

“Consider că muzica porneşte din inimă si este menită să ajungă la inimile oamenilor”, a declarat Larisa.
Ca orice artist care se respectă, are şi o pagină de facebook, unde poate fi ascultată, apreciată şi de ce nu, ajutată pentru a-şi putea duce visul mai departe.

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate