La Tazlău, mai mulți consilierii PNL au trecut la PSD. De ce?

0

Mai mulți consilieri locali din comuna liberală Tazlău au schimbat barca, trecând la PSD, ceea ce schimbă radical raportul de forțe între aleșii locali.

Din câte am înțeles, liberalii din această comună au tot încercat să stea de vorbă cu structurile superioare ale PNL, dar de fiecare dată au vorbit ca și cum ar fi vorbit singuri, neprimind niciun sprijin politic, deși PNL este la guvernare de peste jumătate de an. În schimb, ei au găsit deschidere și sprijin chiar la adversarii lor politici de la PSD.

Pe cale de consecință, o parte dintre liberalii de la Tazlău au decis să treacă la formațiunea politică ce și-a arătat deschiderea să-i sprijine și să ajute și comuna.

Nu am agreat niciodată migrația politică, dar în cazul de față situația e nu doar atipică, ci și foarte proastă pentru PNL. Vorbim de aleși locali care au plecat de la cașcaval, nu care s-au dus la cașcaval. Pentru gestul lor își vor pierde mandatele de aleși locali, ca să nu mai spunem că au plecat de la PNL, un partid aflat la guvernare, la PSD, un partid aflat în opoziție.

Întrebarea care se impune este: Cam cât de tare poate să dezamăgească PNL-ul aflat la guvernare ca proprii aleși să renunțe la funcții și indemnizații și să plece de la putere în opoziție?

Responsabilul politic din partea PSD pentru zona Tazlău, deputatul Șerban Ciprian a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că în urmă cu mai multe luni de zile o parte dintre consilierii locali liberali din Tazlău l-au contactat pentru a-i sprijini în demersurile lor politice și administrative. Nemulțumiți total de modul în care merg lucrurile în PNL Neamț aceștia au discutat cu președintele PSD, Ionel Arsene despre posibilitatea de a trece la PSD de unde să poată face lucruri pentru oamenii din Tazlău ceea ce s-a și întâmplat. Consilierii locali PNL de la Tazlău, care au trecut la PSD au făcut acest gest nu pentru interese personale și strict pentru a avea o echipă politică cu care să poată face lucruri pentru o comuna unde nu s-a mai făcut nimic de foarte mult timp.

Responsabilul politic din partea PNL pentru zona Tazlău, Daniel Vasiliu, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro că cel care a plecat și a luat după el și alți consilieri își dorea să candideze la funcția de primar și pentru faptul ca PNL nu a stabilit încă cine vor fi candidații el nu a mai avut răbdare și a migrat politic al PSD.

Iosub Robert

Citiți și:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex

Răspunde

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate