Jandarmii nemţeni au doi colegi noi

0

Astăzi, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, au fost prezentaţi într-un cadru festiv doi noi colegi jandarmi, un ofiţer care a absolvit Academia de Poliţie şi un subofiţer care a finalizat studiile la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Sublocotenentul Vlăduţ Teofil Grigoraş, are 22 de ani, este din Dolhasca, judeţul Suceava, absolvent al Academiei de Poliţie, arma jandarmi, iar de la 1 august a.c. este numit pe funcţia de comandant de grupă la Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Piatra Neamţ.

Sergentul major Vlad Roşu, are tot 22 de ani, este din localitatea Buda-Oşeşti, judeţul Vaslui, absolvent şi şef de promoţie al Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, şi începând cu aceeaşi dată îşi va desfăşura activitatea ca subofiţer operativ principal la aceeaşi structură a IJJ Neamţ.

Cei doi militari au primit salutul colectivului bleu jandarm din unitate şi începând de astăzi, vor păşi cu încredere pe drumul carierei militare beneficiind de tot sprijinul şi camaraderia colegilor din IJJ Neamţ.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate