IPJ Neamț: Noii colegi au depus Jurământul de Credință

0
2

Astăzi, 11 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, a avut loc ceremonia de depunere a Jurământului de Credință de către noii noștri colegi care au fost încadrați în profesia de polițist, ca urmare a promovării examenului organizat în cursului lunii mai la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

În prezența oficialităților locale, a reprezentanților structurilor MAI în teritoriu ,membrilor de familie și a reprezentanților mass media, cei 72 de polițiști au depus Jurământul de Credință, care reprezintă un angajament spre asumarea de răspunderi în numele societății, petru a-i apăra valorile materiale și spirituale. Ceremonia a fost deschisă de către inspectorul șef al IPJ Neamț, comisar șef de poliție Tablan Costel Paul care a transmis și mesajul conducerii Inspectoratului General al Poliției Române.

După depunerea jurământului , noii polițiști încadrați la IPJ Neamț au primit mesaje de felicitări de la Prefectului Județului Neamț doamna Niculina Dobrilă, vicepreședintele CJ Neamț, domnul Ion Asaftei, inspectorul șef al IJSU Neamț colonel Nițică Ioan și comandantul Garnizoanei Neamț, colonel Hîra Cristin. Din partea polițiștilor nou încadrați a luat cuvântul ag. Lungu Roxana, care a obținut cea mai mare medie la concursul de admitere , respectiv 9.77.

sursa: IPJ Neamț

7
3
8
4
1
1

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate