Inconștiență la superlativ – Ce au descoperit polițiștii după ce au oprit două mașini în trafic

0

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat, în localitatea Săvinești, un autoturism care se deplasa cu viteza de 102 km/h.

Conducătorul auto, în vârstă de 39 de ani, din Cândești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

În noaptea de 20 februarie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control  a traficului rutier, au depistat, pe DN15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism care se deplasa haotic.

Conducătorul auto, în vârstă de 35 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate