Încep lucrările în Comuna Borlești: Urmează să fie asfaltate mai multe drumuri

0

După o perioadă de 2 ani în care s-a lucrat la depunerea și atragerea de noi fonduri pentru comuna Borlești, iată că ieri, 07 noiembrie 2022, împreună cu reprezentantul Companiei Naționale de Investiții, diriginte de șantier, proiectant și reprezentanții societății de construcții care a fost desemnată câștigătoare în urma procedurii de licitație, s-a realizat predarea amplasamentului către executant și totodată emiterea ordinul de începere al lucrărilor în valoare de 9 060 370,76 lei.

Lungimea totală a drumurilor proiectate ce vor fi asfaltate este de 4,939 Km acestea fiind următoarele: Aleea Pictorului (2 tronsoane), Aleea Portărești (2 tronsoane), Aleea Zorilor, Aleea Livezii. In anumite zone dispuse de proiectant vor fi și lucrări de apărări de mal, gabioane în cazul de față, podețe și rigole.

După această etapă urmează ca lucrările să înceapă cat mai repede pe aceste tronsoane, care deservesc unui număr foarte mare de cetățeni ai comunei. După aprobarea celorlalte proiecte depuse, vom demara aceleași proceduri și pentru alte drumuri de interes local care necesită lucrări de reparații și asfaltare.”, a transmis, cu deosebită considerație, Primarul comunei Borlești, George Mutu.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate