Incendiu la Piatra Şoimului. Cauza probabilă: jarul sau scântei purtate de vânt

0

Sâmbătă, 02.04 a.c., la ora 12:12, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Piatra Şoimului.
La locul indicat s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului d312554-incendiu-480x269e Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea locuinţa şi bucătăria de vară. Exista riscul extinderii flăcărilor către o altă locuinţă, având în vedere vântul puternic.
Pompierii au acţionat timp de o oră şi jumătate pentru stingerea incendiului, în urma căruia au ars locuinţa, cu pereţi din bârnă de lemn, acoperiş din astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp., bucătăria de vară, cu pereţi din lemn, acoperiş din astereală din lemn, pe o suprafaţă de 12 mp., precum şi bunurile din cele două construcţii. Cauza probabilă a incendiului: jar sau scântei purtate de vânt.
La intervenţie au participat trei membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Roznov cu o autospecială şi cinci localnici.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate