Incendiile de la Borleşti şi Tazlău-posibil acelaşi autor

0

Pe 29 ianuarie, într-o duminică spre dimineaţă, a izbucnit un incendiu violent în comuna Tazlău. A ars în totalitate un grajd, în care erau depozitate aproximativ patru căruţe cu fân, cauza incendiului fiind aprindere intenţionată. În aceeiaşi perioadă, în localitatea vecină, Borleşti, începeau o serie de incendieri, cam cu acelaşi profil, adică stoguri şi grajduri cu fân. Ulterior, poliţiştii au identificat autorul acestora în persoana unui individ în vârstă de 19 ani, care în acest moment este reţinut pe o perioadă de 30 de zile.

Ştim că este imperios necesar ca în orice caz trebuie să se plece de la prezumţia de nevinovăţie. Nu vrem ca unui om ce are deja mari probleme, să i se pună în cârcă şi alte infracţiuni posibil comise de alte persoane, dar surse neoficiale susţin că piromanul de la Borleşti, ar fi fost în Tazlău, chiar în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când a avut loc incendiul.

O fi doar zvonuri lansate de cei ce vor astfel să se disculpe sau o fi vreo coincidenţă, rugămintea noastră este ca cei ce deţin vreo informaţie în acest sens, să se adreseze de urgenţă autorităţilor, pentru a se putea face lumină şi în acest caz.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate