„În Sat e Târg de Mărțișor” – 25 februarie, la Căminul Cultural Borlești

0

În fiecare an, sosirea primăverii ne oferă tuturor un prilej de bucurie și sărbătoare, este momentul în care ne bucurăm de revenirea la viață a naturii și valorificam cu drag simbolurile și obiceiurile din această perioadă a anului.

„Primăvara acestui an ne va găsi alături de partenerii noștrii consecvenți, care dau dovadă de o implicare deosebită și o dăruire de apreciat în astfel de momente și anume Satul Sustenabil, Cufărul Borleștiului, Școala Gimnazială Borlești și Școala Gimnazială Ioan Grigore Teodorescu Ruseni, cu ajutorul cărora se va organiza pe data de 25 februarie 2024 la Căminul Cultural, o primă ediție a Târgului de primăvară intitulat sugestiv: În Sat e Târg de Mărțișor.”, transmit reprezentanții Primăriei Borlești.

La acest târg vor participa 12 producători locali care vor aduce mărțișoare pentru toate bugetele, va fi pusă în valoare creativitatea tuturor copiilor din comună prin confecționarea de mici simboluri ale primăverii și nu în ultimul rând vor putea fi degustate o mulțime de produse și bunătăți.

Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare, între orele 11.30 și 16.00.”, a declarat Primarul comunei Borlești, George Mutu.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate