În această seară, Orașul Roznov va fi gazda spectacolului „Jocuri Strămoșești”

0

Primarul Orașului Roznov, Vasile Pavăl, a invitat cu entuziasm locuitorii să se bucure împreună de un spectacol folcloric inedit, intitulat „Jocuri Strămoșești”. Evenimentul va avea loc joi, 20 iulie, începând cu ora 19:00, pe scena amenajată în parcul Roznov.

Ansamblul folcloric local „Mugurașii roznoveni” va fi gazda acestui spectacol și va fi însuflețit de prezența musafirilor lor de la Ansamblul folcloric „Frunza nucului” din comuna Bălțați, județul Iași. Cu mândrie și entuziasm, cei doi ansambluri vor oferi publicului o călătorie în lumea strămoșilor, prin tradițiile și dansurile autentice din zona lor.

Spectacolul „Jocuri Strămoșești” va fi o ocazie deosebită pentru locuitorii din Roznov și din împrejurimi de a se bucura de frumusețea și autenticitatea dansurilor și cântecelor folclorice. Atmosfera va fi animată, iar cei prezenți vor avea parte de momente memorabile, în care cultura și tradițiile românești vor fi sărbătorite într-un mod special.

Primarul Vasile Pavăl a subliniat importanța păstrării și promovării tradițiilor folclorice în comunitatea locală și a invitat pe toți roznovenii să participe în număr cât mai mare la acest eveniment cultural. Împreună, vor putea celebra identitatea și valorile culturale ale zonei, aducând astfel oamenii mai aproape unii de alții și consolidând legăturile de comunitate.

Spectacolul „Jocuri Strămoșești” va oferi o seară neuitat, în care muzica și dansul autentic vor uni sufletele roznovenilor și ale musafirilor lor, oferindu-le o experiență culturală deosebită în inima orașului. Astfel, parcul Roznov va deveni un loc magic, în care tradiția și bucuria de a fi împreună vor fi sărbătorite cu entuziasm și căldură.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture acestui spectacol inedit și să petreacă împreună o seară de neuitat, descoperind frumusețea tradițiilor folclorice românești și bucurându-se de momente pline de culoare și energie pozitivă alături de Ansamblul folcloric „Mugurașii roznoveni” și Ansamblul folcloric „Frunza nucului” din comuna Bălțați, județul Iași.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate