Hackerii de la Anonymous România au deschis ”focul cibernetic” contra site-urilor fundamentaliste islamice

0
atac-anonymus

Hackerii de la Anonymous România au atacat site-ul islamist cu caracter religios jamaathulmuslimeen.com unde au lăsat mesaje destul de ”agresive”.
Astfel, România deschide focul în războiul cibernetic contra islamiștilor după ce la începutul lunii gruparea internațională Anonymous a lansat un apel adresat tuturor internauţilor pentru a se alătura unei campanii de atacuri cibernetice contra site-urilor fundamentaliste islamice.
„Libertatea de exprimare a suferit o lovitură inumană. Suntem oripilaţi, şocaţi, nu ne putem lăsa doborâţi. Avem datoria de a reacţiona”, spuneau cei de la Anonymous în comunicat adâugând „Este clar că unii oameni nu vor, într-o lume liberă, să accepte acest drept inviolabil şi sacru la exprimarea liberă a opiniilor. Anonymous nu va permite niciodată ca acest drept să fie încălcat prin obscurantism şi misticism. Vom lupta întotdeauna împotriva inamicilor libertăţii de exprimare”.
Pornirea unui război cibernetic între hackerii care au aderat la Anonymous și site-urile islamiste nu poate să ducă la nimic bun, cum de altfel niciun fel de război nu duce decât la pierderi de ambele părți.
Înțelegem reacția celor de la Anonymous deoarece toți suntem revoltați de ce s-a petrecut în Franța, dar nu considerăm că atacurile cibernetice ar putea fi o soluție ci doar ar putea să conducă la escaladarea conflictului deja existent.

Post-ul Hackerii de la Anonymous România au deschis ”focul cibernetic” contra site-urilor fundamentaliste islamice apare prima dată în Ziar Piatra-Neamt.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate