Grădinița apărută peste noapte în Borlești este acum plină de copii

0

Pe la începutul anului, Vali Puică, primarul comunei Borlești, era foarte supărat pe condițiile în care își desfășoară cursurile copiii preșcolari din comuna.

Exact cum spune orice primar în aceeași situație, Puică s-a uitat la terenul liber din fața școlii din comună și a spus: Aici am să fac o grădiniță pentru copiii din comună și am să fac o grădiniță mare, frumoasă și dotată cu tot ce trebuie.

Mai toată lumea obișnuită cu astfel de discursuri politice a spus: Bine, bine, lasă așa că au mai fost și alții care au promis și nu au făcut nimic.

Ei bine, iată că primarul comunei Borlești, cu sprijinul consilierilor locali din toate partidele politice, a reușit nu doar să găsească posibilitatea financiară de a face această grădiniță, ci să o și termine în jumătate de an pentru ca micuții să beneficieze de grădiniță de la începutul anului școlar. Iată că în locul unde la începutul anului era iarbă acum este o grădiniță nouă, modernă și plină de copii veseli. Deci dacă vrei și îți pasă de comuna pe care o conduci, se pot realiza lucruri record.

Your email address will not be published.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate