Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț: „Model de femeie politician în Regiunea Nord-Est“

0
12799112_947812625333734_7832237632109864363_n

Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean, a împărtășit astăzi, pe pagina personală de Facebook, bucuria trăită la primirea trofeului „Model de femeie politician în Regiunea Nord-Est“. Distincția i-a fost oferită la Iași , la cea de a IV-a ediție a Galei Modelelor Feminine. Momentul a fost unul important pentru Emilia Arcan, dar și unul inspirațional pentru femeile care își doresc o carieră de succes.

„Încă un trofeu pe panoplie. Aseară, am trăit un moment sublim al existenței mele: am primit distincția „Model de femeie politician în Regiunea Nord-Est“, în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Modelelor Feminine. O onoare pentru mine, să urc pe scena Teatrului Național „Vasile Alecsandri“ din Iași, alături de alte douăsprezece doamne cu cariere importante în spate! Îi mulțumesc prietenei mele Cristina Nichita, deputat de Iași, cea care organizează de câțiva ani un eveniment de o asemenea amploare, pentru că astfel am avut ocazia ca pe panoplia mea să mai adaug o distincție prețioasă.
Mulțumiri îi adresez și altei prietene, Mihaela Ivancea, un exemplu pentru mine și un model pentru toți, președinta femeilor social-democrate din Iași, de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase!
Le felicit pe doamnele nominalizate și premiate, și, pentru că recunoașterea mea se datorează politicii pe care fac, le transmit reprezentantelor sexului frumos că politica nu e numai pentru bărbați. Eu am căutat să sparg această barieră și am reușit! Trebuie muncă, seriozitate și voință! Așa, femeilor nu le va mai rămâne nimic de cucerit!, a declarat președintele Consiliului Județean, Emilia Arcan.

Atenție! Acest site folosește cookies. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate